Vakantiehuisje in de Ardennen.

Wilt u er ook even lekker tussenuit ? www.belgardennen.nl

         
 

HomeHuisOmgevingGastenboekHuurprijzenFoto'sFilmsWeersverwachting ArdennenActiviteiten in de buurtSportieve activiteiten!Reserveringen overzichtDurbuy linksVogelvlucht via Google mapsContact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sportieve activiteiten!

 

 

Aan sportieve activiteiten geen gebrek!

U heeft de keuze uit een prachtig aanbod van wandelingen in het typisch Belgische Ardennen landschap. Vele wandelingen vertrekken in de buurt van onze vakantiewoning. Dus geen nood om je auto aan het werk te zetten.

 

Sportieve activiteiten in Durbuy en de Belgische Ardennen

De mountainbike liefhebbers zullen ook hun hartje kunnen ophalen met de mooi uitgestippelde mountainbike routes (blauw en zwaar rood) die niet ver van ons vakantiehuis liggen (u kan prima fietsen huren bij Ardennes Promotion (in de

gebouwen van Chez Grandpere te Barvaux - zie www.pvka.be).

Een partijtje golf spelen is natuurlijk geen probleem. Onze vakantie woning ligt met zicht naar de green van hole N 4 van de golfbaan 'Golf de Durbuy'. De prestigieuze golfbaan 'Five Nations' ligt eveneens maar 15 minuten autorijden hiervandaan!

Doet u liever aan klassiek baan wielrennen, ook dan zal u zich ook volledig kunnen uitleven! Onze vakantie woning bevindt zich in het hart van de Belgische Ardennen. U zal meer kuitenbijters tegen komen dan u misschien lief is.

Tevens kunt u ook mooie wandelroutes maken die kunt u hier vinden wandelroutes.

 
 
 

 

Belgardennen.nl - Alle rechten voorbehouden  / Webdesigner I Klein.